E.S. Riding Club

Tietoa Ratsastuskoulusta

Yleensä tuntivaraukset tehdään Stinalta (050-3238696) tai varataan ratsastunnilla käynnin yhteydessä.

Ratsastuskoulu on perustettu v. 1983 nimellä Kotka Riding Club.

Ratsastuskoulun nimeksi muuttui E.S. Riding Club v. 1988, toiminnan siirryttyä Anjalankoskelle. Anjalankosken Ratsastusseura ry perustettiin v.1990.

Anjalankosken liittyessä Kouvolan kaupunkiin vaihtui ratsastusseuran nimeksi E.S. Riding Club ry.

E.S.Riding Club valittiin SRL:n Vuoden Ratsastustalliksi 2009 ja 2011 ratsastuskoulumme hyväksyttiin SRL:n Laatutalliksi.

E.S.Riding Club toimii Harjun Oppimiskeskuksen yhteistyötallina. Tästä työstä tunnustuksena Harjun Oppimiskeskus huomioi ratsastuskoulumme Vuoden yhteistyötalliksi 2011.

Ratsatusseura E.S. Riding Club ry:n nimi muuttui vuonna 2016 Kymenlaakso Riding Club ry:ksi.

Ratsastuksenopetuksesta ja hevosten hoidosta vastaavat Stina Jukkara ja Erja Saartia. Erja toiminnanjohtajana vastaa käytännön järjestelyjen ohella ratsastuskoulun kehittymisestä ja valmennustoiminnasta. Eläinlääkinnästä, ensiapuvälineistä sekä maneesin ja ratsastuskenttien pohjista vastaa eläinlääkäri Hannu Pajulahti.

Ratsastusterapiasta tallillamme huolehtii fysio- ja ratsastusterapeutti Miia Vallema.

Ratsastuskoulussa on aina pidetty tärkeänä ratsastuksenopetuksen, hevostaitojen ja turvallisuusnäkökohtien merkitystä mukavassa ja hevosystävällisessä ympäristössä.

Opetamme koulu-, este- ja kenttäratsastusta. Järjestämme ryhmä-, pienryhmä- ja yksityistunteja kentällä ja opetamme maastoratsastusta mm. tallin omalla maastoreitistöllä.

Olet tervetullut tallillemme tutustumaan toimintaan, hevosiin ja henkilökuntaan ennen ratsastustuntisi varaamista. Halutessasi lisää informaatiota tallimme toiminnasta voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.